Afterworld Propaganda Brochure

afterworld ilddaab

Information til borgere i By 8

Politikerne har altid dikteret historiebøgerne og fordrejet virkeligheden. Det er slut. Brochuren her indeholder kun fakta.

Fakta: I år 2030 finder dr. Zeuthen kuren mod ukontrolleret cellevækst, også kendt som kuren mod kræft. Det er en kur, der spreder sig selv, idet den er bundet til en retrovirus. En virus, der kopierer sig ind i mennesket celler og ændrer deres DNA.

Fakta: Efter få år muterer vira og ændrer den humane DNA. Mennesker dør ikke længere en normal død. Efter dødens indtræden reanimerer kroppen og genstarter hjernen. Den re-animerede krop udviser dog stærke tegn på hurtig cellenedbrydning af hud. En effekt, der minder om Ebolavirus. Kun krybdyrhjernen og primitive hormoner virker i den genstartede hjerne. Reanimerede udviser ekstremt aggressiv adfærd. I folkemunde omtales disse som zombier. Bid fra zombier medfører reanimering af offer inden for få dage.

Fakta: I år 2040 opfinder Dr. Zeuthen en kur, der forhindrer reanimering. Kuren virker primært på levende og medfører i visse tilfælde mutationer. Mutationer, der kan forvandle mennesker til misfostre, som forvises til ødemarken mellem de få byer, der har holdt stand mod zombiepesten. Overlevelse i byerne skyldes primært sammenhold og hjemmelavede bidsikre dragter. Disse er oftest lavet af modificeret motorcykeltøj.

Fakta: I år 2050 holder 8 byer stand bag deres mure mod zombier og misfostre. Bag murene genopbygges civilisationen langsomt. Dragter med exoskelet udvikles, så mennesker bliver zombier og misfostre styrkemæssigt overlegne.

Fakta: Udvikling af dragter er det primære indsatsområde for militærforskning. I år 2058 videreudvikles elektrisk følsomme carbonfibre, så de kan bruges til bidsikre dragter. Få år efter udvikles titaniumlegering, der muliggør produktion af letvægtsexoskeletter, så powersuits efterhånden udbredes blandt store dele af bybefolkningen.

Fakta: I år 2070 laver militæret en offensiv for at binde alle byer under sig. Udvalgte fra hver by ophøjes til helte og udstyres medspecialdesignede powersuits. Militæret laver en række fejl, der betyder, at byer ender med at bekrige hinanden under heltenes faner. Flere byer ødelægges helt eller delvist under kampene. I by nr. 8 rejser sig et teknokrati, der med viden om dragternes teknik får afsluttet krigen. Heltene forvises eller pacificeres.

Fakta: Her i året 2080 vokser en ny æra frem i by nummer 8. En tid hvor byen genopbygges, en tid hvor alle vigtige borgere har powersuits. En tid hvor zombier, misfostre og helte er en fjern trussel.

En tid hvor civilisationen igen vinder terræn under teknokratiets faner.

Velkommen til By nr 8

Vær med til at skabe en bedre verden.

Tilbage