Foredrag og Workshops

Foredrag

Jeg kommer ud på skoler og biblioteker. Jeg fortæller om Zombier, medmenneskelighed og alt det andet mine bøger er fyldt med.

Typisk består foredrag af oplæsning og interaktion med publikum. Alt efter alder, så dykker vi ned i det der ligger over og under overfladen i mit historieunivers.

I workshops til yngre elever dykker vi ned i hvordan man konstruerer en god historie. Først gennemgår vi kort hvordan man laver en god historie. Derefter laver hvert barn sin egen historie i det hæfte jeg udlevere til alle i workshoppen.

På forhånd diskuterer vi indhold, varighed osv.

Foredrag koster 3000. Foredrag og efterfølgende 1 times workshop for op til 30 børn koster 5000. Pris er inklusiv transport i hele dk. 

Vi kommer rundt til alle brofaste øer i Danmark.

Jeg kommer gerne ud sammen med andre forfattere. Lars Kramhøft og jeg går godt i spænd – Både ved foredrag og workshops. Se mere om Lars her: Lars Kramhøft

Udover foredrag og workshops, så interviewer jeg gerne andre forfattere i forbindelse med messer oa

Udgivelser

Enhjørningens Magi

Enhjoerning

Uni løber alt, hvad hun kan. Den onde ridder er efter hende. Han vil have hendes horn, så han kan helbrede den syge konge. Men Uni vil ikke have hugget sit horn af. Heldigvis får hun en ny ven, og sammen laver de en snedig plan, så de både kan snyde den onde ridder og hjælpe den gode konge.

Advarsel: I denne bog vil du blive udsat for en ægte enhjørning, en ond ridder og en masse geder, der laver lort alle steder.

Forfatter:

Udgivelse:

ISBN

Emil Blichfeldt

 2017

9788793281691

Bestil dit eksemplar

eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.

 

Hunden Der Troede Den Var En Isbjørn

hundenderTroede

"“Jeg vil være fri og være isbjørn. Farvel og tak,” bjæffer den lille hund, før den løber ud i Grønlands barske natur. Her får den snart at føle, hvad det vil sige at være isbjørn i stedet for slædehund.
 
Hunden der troede den var en isbjørn er en historie, der er inspireret af grønlandsk historiefortælling. Det er sjovt, grumt og har noget på hjerte."

Forfatter:

Udgivelse:

ISBN

Emil Blichfeldt

 2017

9788793281684

 

Bestil dit eksemplar

eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.

 

Den Lille Drage 2 - Den Forsvundne Mor

DenLilleDrage2OmslagFINAL

"Den lille Drages mor er fanget af den onde fyrste.
Vinge flyver med sin far for at befri hende.
Der er en, der vil hjælpe.
Men kan Vinge stole på ham?

Den Lille Drage er en letlæst serie for børn,der elsker drager og selv vil læse om dem. Bogen er lix 11 – letlæsning for 7 år og opefter."

Forfatter:

Udgivelse:

ISBN

Emil Blichfeldt

 2017

9788793281677

Bestil dit eksemplar

eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.

Dragepigen for enden af regnbuen

Dragepigen

af Emil Blichfeldt & Cecilia Blichfeldt

Beskrivelse er på vej

Dragepigen Forenden Af Regnbuen

Forfatter:

Illustrator:

Udgivelse:

Emil Blichfeldt, Cecilia Blichfeldt

Tomas Præstholm

 Sommer 2017

Bestil dit eksemplar

eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.

 

min lillebror er Mutant

MinLillebror

Emil Blichfeldt

tegninger af Anna Degnbol

Det var onsdag morgen, og Mads var lige så irriterende, som han plejer. Han var sur, fordi der ikke var noget mælk at hælde på havregrøden. … Min mave snørede sig sammen, jeg skulle i hvert fald ikke nyde noget af, at mine venner kom hjem og så, hvor skør min lillebror var. Måske var han otte år, men han opførte sig som en på fire. Han slog i bordet og kom til at ramme sin ske, så havregrøden fløj gennem luften og ramte mig. ”Slap nu af Mads, din fucking spasser,” skreg jeg, da det klistrede stads gled ned ad min trøje. Mads var ligeglad, men mor stirrede surt over på mig. ”Jeg vil ikke høre dig kalde din bror spasser. Mads har Prader Willi Syndrom.”

Det er ikke nemt for Ebbe at vokse op med en handicappet lillebror. Han føler sig anderledes end sine kammerater, og hans hverdag ligner på nogle områder ikke andres. Hans lillebror Mads skal holdes i hånden, når Ebbe følger ham i skole, og han bliver vred, når noget ikke er præcis, som det plejer. Derfor synes Ebbe, det er pinligt at have kammerater med hjem.

Forfatter Emil Blichfeldt er selv vokset op med en handicappet lillebror, men modsat Ebbe i bogen var han ikke pinligt berørt over det. Når folk kiggede skævt til hans lillebror, trak han bare på skuldrene og sagde: ”Ja, han er anderledes. Det er, fordi min lillebror er mutant.”

Den indgangsvinkel til sin lillebrors handicap har han lært af sin mor, der tidligt accepterede og forstod, at lillebroren ikke var normal og aldrig blev det. Men samtidig var hun overbevist om, at han kunne få et godt liv på sine egne præmisser.

Med denne lille bog håber Emil Blichfeldt at få børn til at se på handicappede med nye øjne.

Emil Blichfeldt er tidligere nomineret til Orla-prisen i 2016. Han skriver sjove, actionfyldte bøger for børn og unge. Bøger med noget på hjertet.

 

ISBN nr. 978-87-93281-42-4

Min lillebror er mutant

Forfatter:

Illustrator:

Udgivelse:

Emil Blichfeldt

Anna Degnbol

 foråret 2017

Bestil dit eksemplar

eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.

 

Roboys 1: Kobbernøglen

roboys1

skrevet af Emil Blichfeldt, illustreret af Tom Kristensen

Slam! Lærerens hånd landede tungt på bordet foran Benjamin, så han næsten tabte sin mobil.

”Ok, Benjamin, så er det ud! Du kan forklare nede på kontoret, at du igen sidder og spiller i timen.”

Når der spilles i skoletiden, kan det give problemer at være hardcore gamer. Det erfarer Benjamin og Nadim, der stilles over for valget mellem en ubehagelig skole-hjem-samtale eller at deltage i et forsøg med et helt nyt spil. Valget er nemt, men drengene opdager hurtigt, at det ikke er et helt normalt spil, de er gået i gang med

Forfatter: Emil Blichfeldt

Illustrator: Tom Kristensen

Isbn: 978-87-93281-53-0

Roboys Farvelægningsark

Hent dit farvelægningsark af Roboys her!

Roboys 2 Sølvnøglen

Roboys2

skrevet af Emil Blichfeldt, illustreret af Tom Kristensen

”Tissede du lige i bukserne af skræk?” spurgte Nadim tørt.

Før Brian kunne kaste sig over ham, kom vikaren ud på gangen.
”Klokken har ringet, møgunger!”
”Jeg skal ...” begyndte Brian hidsigt, men tav, da han så, hvem de havde som vikar.

I det sære computerspil er første mission klaret. Anden mission venter forude, men Benjamin og Nadim synes, at der er for mange ting, der ikke giver mening. Derfor udtænker de to drenge en plan for at finde ud af, hvad der egentlig foregår i professorens syge spil.

Forfatter: Emil Blichfeldt

Illustrator: Tom Kristensen

Isbn: 978-87-93281-54-7

Roboys Farvelægningsark

Hent dit farvelægningsark af Roboys her!

Roboys 3 Guldnøglen

Roboys3

skrevet af Emil Blichfeldt, illustreret af Tom Kristensen

Benjamin blinkede med glasøjnene. De var tilbage i de sære gange, hvor de rødlige klipper fjedrede under fødderne. Benjamin ruskede Nadims metalkrop. Vennen satte sig op og så forvirret rundt. ”Fuck. Vi er tilbage igen. Fanget i professorens syge spil …”

Nadim og Benjamin har overlevet både første og anden mission. Nu har de intet andet valg end at fortsætte. De kan nemlig kun komme ud af spillet, hvis de klarer den sidste mission. De har kun ét forsøg, og dør de i spillet, dør de også i virkeligheden.

Forfatter: Emil Blichfeldt

Illustrator: Tom Kristensen

Isbn: 978-87-93281-55-4  

Roboys Farvelægningsark

Hent dit farvelægningsark af Roboys her!

ROBOYS

Med Roboys har Emil Blichfeldt skabt en historie, der spiller på mange tangenter. Det er først og fremmest humorfyldt action for især drenge på 10+

Roboys er historien om de to drenge Nadim og Benjamin, der er to misfits, en iraker med kun et ben og en dansker med for mange kilo på kroppen, men en ting har de tilfælles: De er ustoppelige, når de spiller, og de evner får de brug for, når de af en ondsindet professor tvinges til at spille et sygt computerspil. Et spil, der viser sig i virkeligheden at være noget helt andet. Professoren overfører nemlig drengenes bevidsthed til nanorobotter, der sendes ind i kroppen på en forsøgsperson for at fjerne hendes sygdomme.

Roboys er en bogserie, der kombinerer Emil Blichfeldts evne til at fortælle underholdende historier med hans viden fra sin uddannelse som biolog og hans barndom. Som barn var han selv en der ikke passede ind. En baggrund, der har givet ham et særligt blik for andre i samme situation, det være sig overvægtige, indvandrere eller bare en rektor, som ingen rigtig kan lide. Roboys er inspireret af 80er filmen Min Mikromakker, artikler i illustreret videnskab om brug af nanopartikler til medicinsk behandling, Dennis Jürgensens bog ”Djævelens hule”, Kasper Hoffs ”Gamerz” og flere opfordringer fra brune drenge om hovedpersoner der er af anden etnisk oprindelse.

 

Jagten På DeN Gule Dæmon

JagpdGuDaemon

 “Vi er nødt til at gøre noget, før jeres mor opdager, at vi har fremmanet dæmoner i baghaven.”

Velkommen til en fuldstændig absurd verden, der kunne minde om vores egen, tilsat et lidt sært syn på familiehygge, ødelæggelser og vanvid.
Forfatteren bag den Orla-nominerede serie Jonny Nekrotic er tilbage. I mellemtiden har hans bog“Thor og Loke” fået fem stjerner i Politiken, og hans bog Sneungen fi k Weekendavisen til at skrive: “Emil Blichfeldt fortæller som en tørretumbler.” Det gør han også denne gang!”

Grotesk humor og action for 10+

Forfatter:

Udgivelse:

ISBN

Emil Blichfeldt

2016

9788793281417

Bestil dit eksemplar

eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.

 

Den Lille Drage og Den Første flyvetur

Den Lille Drage og den foerste flyvetur

Den lille drage og den første flyvetur

Den lille drage vil gerne flyve med far.
Men han synes, det er lidt farligt.
I stedet går han ind i hulen.
Nogen gemmer sig i mørket.
Er det en ven eller fjende?


Den Lille Drage er en letlæst serie for børn, der elsker drager og selv vil læse om dem.
Bogen er lix 11 – Svær for 1.klasse. Middel for 2. klasse. Let for 3. klasse.
ISBN nr. 978-87-93281-38-7

Forfatter:

Udgivelse:

Emil Blichfeldt

efteråret 2016

Bestil dit eksemplar

eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.

 

Den barske sandhed om thor og Loke

bind 1: blodeden

Thor og loke

af Emil Blichfeldt og Søren Tim Nordbo

 

Den Barske Sandhed om Thor og Loke 1: Blodeden

”Jeg retter mig langsomt op. Kaldte Frigg mig for en tåbe? De andre fniser. Tusinder af ord syder på min tunge, men Lokes blik fanger mit. Blinker han? Kun jeg ser det. Nu kommer det til at gå galt. Jeg kender det blik.

Vi har en regel. Ingen pisser på os. Hvis nogen gør det, så går vi hele vejen.”

Du kender Thor og Loke. Du er stødt på dem i sagaer, tegneserier og film, men hvem var de, før de blev voksne guder? Og hvorfor gik det så galt, hvorfor endte det med verdens undergang?

Følg med ind i en verden, hvor du møder aserne som unge. Følg med ind i en anden og mere rå tidsalder.

Det her er Thor og Loke uden filter!

Læs mere på: https://www.facebook.com/thorogloke/

 

UDKOMMER I FORÅRET 2016

Forfattere: Emil Blichfeldt & Søren Tim Nordbo

Illustrator: Søren Tim Nordbo

Udstyr:

Pris:

Udgivelse:

 

Forudbestil dit eksemplar

eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.

 

Vintersjæl 2:Skæbneblod

skaebneblod cover 1mb

af Emil Blichfeldt og Tom Kristensen

udkommer i foråret 2016

Detaljer kommer snart!

Vintersjæl 2: Skæbneblod

Forfatter & illustrator:

Udstyr:

Pris:

Udgivelse:

 

Forudbestil dit eksemplar

eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.

 

Drengen med paraplyen

DrengenMed Paraplyen

af Emil Blichfeldt og Mathias Botfeldt

 

"Hvorfor regner det, far?" sagde drengen og kiggede ud under kanten af sin paraply.

"Det har jeg ikke tid til at forklare nu, vi er sent på den" sagde faren og hev i drengen, så hans arm blev flere centimeter længere.

Drengen med paraplyen er en helt almindelig dreng, eller måske er han det ikke. Han er i hvert fald lige så almindelig som alle andre børn.

En dag er han på vej til skole, men i stedet for at gå op i klasseværelset forsvinder han op i skyerne.

”Drengen med paraplyen” er en bog hvor fantasi og virkelighed smelter sammen. En fuldt illustreret bog, der både kan bruges som højtlæsning og selvlæsning. Den er oplagt at bruge i danskfagene i de mindre klasser, hvis man gerne vil diskutere grænserne mellem fantasi og virkelighed. Bagerst i bogen er der spørgsmål, der enten kan bruges til hyggesnak i en oplæsningssituation, eller som arbejdsspørgsmål i skolesammenhæng.

”Superfed bog! Jeg er vild med den stil Emil, og jeg er helt vild med dine illustrationer Mathias!  Der noget mystisk, mytisk-fabulerende Miyazaki over Drengen med Paraplyen.”

Søren Tim Norbo, bogens redaktør.

”Et let forståeligt sprog, som aldrig bliver kedeligthar forstået hvad det er børn tænker ...en rigtig sød historie og man kan læse mellem linjerne og se alt det der også ligger bagved”

Pipalukbooks, bogblogger

                                                                                                      

Om forfatterens bøger:

Emil Blichfeldt skriver på en stadig voksende bunke bøger til børn og unge. Bøger der spænder fra venlig fantasy til dyster horror. Jonny Nekrotic er Emils hidtil mest efterspurgte serie og den blev Orlanomineret i 2016.

Drengen med Paraplyen

Forfatter

illustrator:

Udstyr:

Pris:

Udgivelse:

 

Emil Blichfeldt

Mathias Botfeldt

45 sider, hardback

200,- kr.

1.9.2016

 

Forudbestil dit eksemplar

eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.

 

Jonny Nekrotic 3 - Showdown!

JonnyNekrotic3Showdown


Jonny Nekrotic 3 – Showdown
af Emil Blichfeldt, Illustreret af Peter Snejbjerg

“Med syge smil og blodige hænder vendte disciplene sig mod Jonny. Jonny rev febrilsk de to afskudte patroner ud og hamrede to nye på plads. ”Fuck jer!” skreg han og trykkede aftrækkeren i bund. Intet skete. Shotgunen var gået i baglås. ”Forpulede lortepatroner,” skreg han, og slog den nærmeste discipel i hovedet med kolben. Det hårde træ spredte tænder og læbestumper ud over stranden. Den sidste discipel kastede sig over Jonny, og væltede ham om i sandet. Galningen grinede, så spyttet stod i kaskader fra hans mund. Disciplens fingre lukkede sig om Jonnys hals og begyndte at klemme.”

Jonny Nekrotic har hidtil overlevet imod alle forventninger, men nu er han for alvor ude, hvor han ikke kan bunde ... og zombierne har ikke taget baderinge med. Ovenikøbet kan han ikke længere være sikker på at hans venner vil hjælpe ham. Jonny er alene og han er fucked, alligevel kæmper han videre for at finde kuren mod zombiepesten, redde sine venner og ikke mindst - finde en karton smøger.

”Jonny Nekrotic 1 – Zombiepesten er nomineret til Orlaprisen 2016 og Jonny vil kæmpe til det sidste for at vinde imod alle odds.”

Emil Blichfeldt, forfatter

”En virkelig fantastisk start på en ny zombie-serie, der ikke lægger fingre imellem, når der skal ekspederes zombier på blodig vis”

Lektørudtalelse om Jonny Nekrotic 1

Om forfatterens bøger:
Emil Blichfeldt skriver på en stadig voksende bunke bøger til børn og unge. Bøger der spænder fra venlig fantasy til dyster horror.
Jonny Nekrotic er en syg cocktail af grovkornet humor og savlende zombier, for drenge og piger over tolv. Jonny Nekrotic er Emils hidtil mest efterspurgte serie og den er Orlanomineret i 2016.

Jonny Nekrotic 3  –  Showdown!

Forfatter:

Illustrator:

Udstyr:

Udgivelse:

Emil Blichfeldt

Peter Snejbjerg

108 sider, hardback

03.03.2016

Bestil dit eksemplar eller tig dit lokale bibliotek efter et eksemplar.

Afterworld 1 - Ilddåb

afterworld ilddaab

En ny verden er ved at rejse sig efter zombie-apokalypsen. En ødelagt verden, hvor civilisationen kun findes i få byer. Byer, hvor de fleste borgere konstant bærer powersuits – dragter, der er nødvendige for at overleve angreb fra de zombier og misfostre, der hersker i ødemarken udenfor byerne. Men byernes skrøbelige civilisation afhænger af, at ingen misbruger dragterne til egne formål – som heltene gjorde. Heltene var lige ved at få ødelagt alt det, de havde opbygget. Nu er heltene døde eller pacificerede, og der er ikke længere nogen risiko for at byerne bliver ødelagt indefra. Medmindre nogen er tåbelige nok til at opsøge de sidste helte …

Afterworld Propaganda Brochure

Om bogen:

Afterworld er skrevet i en knap så munter tone som JN. Tonen minder mere om young adult bøger – vi er helt inde på livet af de unge,i en alder hvor både sorg og glæde er langt voldsommere end senere i livet. Målet har været at lave nuancerede personer i samme stil som man ser dem hos Nicole Boyle Rødtness. Afterworld er fortalt i et højt tempo, der kendes fra superheltefilm og computerspil. Med kombinationen af højt actionniveau og genkendelige hovedpersoner, er det forfatterens ambition at lave en bogserie, der både kan læses af piger og drenge – men især at fastholde drenge på 12+ der fravælger læsning til fordel for computerspil. En ambition der allerede er ved at blive realiseret med Jonny Nekrotic – i hvert fald hvis forlaget skal tro på de mange positive tilkendegivelser fra bibliotekarer om de unge læsere.

Sagt om Afterworld 1:

"Afterworlds fede tegninger har samme energi som teksten. Nice match"
Jan Kjær, tegner og forfatter til bl.a Taynikma

Afterworld 1  –  Ilddåb
Forfatter:         Emil Blichfeldt
Illustrationer:   Aske Schmidt Rose
Udstyr:            139 sider, softcover
Pris:                 kr. 200,-
Udgivelse:        06.06.2015

Bestil dit eksemplar
eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.

Jonny Nekrotic 2 - Blodbad

Cover Jonny Necrotic 2

”Jonny blinkede og sank en klump. Det kunne ikke passe. Han skulle være helten. Hans blod skulle være kuren. Kuren der fik zombierne til at blive mennesker igen. Kuren der bragte Danny tilbage til livet. Men Danny havde lige ædt Jonnys lillefinger, og de væsner der kom hen mod ham, havde tænder som hajer. Deres øjne stirrede ikke længere tomt ud i luften. De var ikke længere zombier, men de var heller ikke levende. De var noget helt tredje, og de var sultne!”

Jonny Nekrotic er på alle måder et dumt svin, men som den eneste bliver han ikke zombie, når han bliver bidt. Det samme kan ikke siges om hans eneste ven Danny. Han smittet, men måske kan han reddes? Det viser sig at Jonnys blod kan ændre zombier. Problemet er bare at de ikke bliver normale, de bliver noget helt andet. De bliver intelligente, umættelige og alt tyder på at Jonny korte heltekarriere ender i et blodbad.

Uegnet for duksedrenge under 12. Velegnet til dem der holder af: Syg humor, zombievold og smukke kvinder med store...guns.

Sagt om Jonny Nekrotic 1:

”Damn, den er fed! jeg har svært ved at forestille mig den dreng, der ikke vil kaste sig over de blodige festligheder."
            Benni Bødker, forfatter til bl.a. Zombie City

”En virkelig fantastisk start på en ny zombie-serie, der ikke ligger fingre imellem, når der skal ekspederes zombier på blodig vis”
                    Martin W Hansen, lektør


Om forfatterens bøger:
Emil Blichfeldt har udgivet en række bøger. Bøger der spænder fra venlig fantasy til dyster horror. Jonny Nekrotic er underholdende splatter for drenge og piger over tolv. Jonny Nekrotic er Emils hidtil mest efterspurgte serie og han vil gerne beklage at der går så lang tid mellem hvert bind.

Jonny Nekrotic 2  –  Blodbad
Forfatter:         Emil Blichfeldt
Illustrationer:   Peter Snejbjerg
Udstyr:            100 sider, hardback
Pris:                 kr. 250,- inkl. moms
Udgivelse:        06.06.2015

Bestil dit eksemplar
eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.

Sneungens Sidste Suk

sneungens sidste suk

Sneungen mærkede de salte tårer løbe ned ad kinderne, mens hun hjalp moren op i sengen.
    ”Jeg skal nok hente brænde nu, jeg skal nok klare det, selvom jeg er lille og isvætterne hyler i vinden.”
    ”Nej, det skal du ikke,” svarede en dyb, rumlende stemme bag hende.
Sneungen vendte sit forgrædte ansigt fra moren i sengen. Fra hullet i gulvet kom noget op. Noget, der knagede og bragede, som sten der flækkede og brast.

Sagt om forfatterens andre bøger:
”En vellykket fantasy om ordets og krammeriets magt”
Steffen Larsen om Spådrømmen 1, Weekendavisen, Faktisk.

”Et glimrende eksempel på, at gennemillustrerede historier ikke kun er for de yngste.”
Troldspejlet om Vintersjæl 1

Sneungens Sidste Suk
Forfatter:                   Emil Blichfeldt
Forside & illustration Anna Degnbol
Udstyr:                       48 sider fuldt illustreret, hardback, A4 format
Pris:                            kr. 300,-
Udgivelse:                   1.2.2015

Bestil dit eksemplar

eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.

Jonny Nekrotic 1

Zombiepesten

Jonny necrotic cover

Nomineret til Børnenes bogpris - Orlaprisen 2016

I det fjerne kunne Jonny høre skrig og lyden af skud. Endnu en flok overlevende var åbenbart i kamp med de fucking zombier. Han tog et dybt drag af cigaretten. Det var ikke hans problem. Han sørgede for sig selv. De andre overlevende kunne bare gøre det samme. Det knasede i græsset bag ham. Jonny vendte sig hurtigt, men ikke hurtigt nok. Zombien tøvede ikke, den rallede bare og greb fat i hans arm. Det levende lig var uhyggeligt stærkt. Lort, lort, lort, tænkte Jonny. Så begyndte zombien at spise, mens Jonny skreg af smerte.


”Damn, den er fed! jeg har svært ved at forestille mig den dreng, der ikke vil kaste sig over de blodige festligheder."  Benni Bødker, forfatter

”Total drengerøv med speederen i bund, stift gevær og håret tilbage” Patrick Leis, forfatter

Jonny Nekrotic 1 – Zombiepesten

Forfatter:                            Emil Blichfeldt

Illustrationer:                      Peter Snejbjerg

Udstyr:                               99 sider, hardback

Pris:                                   kr 250.

Udgivelse:                          23.06.2014

Bestil dit eksemplar eller Køb den som E-bog

eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.

Spådrømmen 2

Dragernes Land

spaadroemmen 2 forside

Andet bind i serien.

I første bog gik det helt galt. Selvom Sien, Elena og Ord fik befriet elverne, kom de også til at befri den gamle, onde drage Pyrit. Og de fik hevet det sære væsen, Skovfyrsten, med ind i kampen mellem lyset og mørket. Nu er Mørkemesterens hær stærkere end nogensinde, og med sin sorte trolddom vil han ændre verden. De tre børn ved, at elverne og menneskerne ikke har en chance mod Mørkehæren. Deres eneste mulighed er at få dragerne tilbage til Ænirs verden. Problemet er bare at finde dragerne - og om de overhovedet vil hjælpe?

"En vellykket fantasy om ordets og krammeriets magt"- Steffen Larsen, Weekendavisen - Faktisk

"En underholdende og spændende bog for fantasy-hungrende børn af begge køn"- Vera Hollerup, Lektørudtalelse DBC

Køb som Hardback

Køb som E-bog

 

Vintersjæl 1: Modlys

Modlys

af Emil Blichfeldt og Tom Kristensen

Mareridt er noget, man læser – Modlys 1 er første skridt på vej ind i en mørk og ubehagelig verden...

...Klipperne under hendes nøgne fødder var våde. Våde, skarpe og kolde. Kulden var farlig. Farlig, fordi hun ikke kunne mærke, når klipperne åbnede hendes hud og fordi De kunne lugte hendes røde spor. Hvis De fandt hende, ville deres tænder og negle få hende til at skrige, ligesom de andre børn havde skreget. Mange gange havde De været tæt på at få hende. Lugten af deres rådne ånde og gustne hud forfulgte hende helt ind i drømmene. De var det værste, drømmene, hun vågnede aldrig før De begyndte at spise...

”At åbne Vintersjæl er som at træde lige ind i dit værste mareridt”

-Benni Bødker, Forfatter

”Et psykotisk og rablende mareridt som ud af Poe eller Lovecraft. Tom Kristensens illustrationer vibrerer af uhygge og visualiserer fint Emil Blichfeldts underjordiske visioner”

- Peter Snejbjerg, Tegner og Forfatter

Med Modlys serien er vi i gang med at afprøve et format der mest er kendt fra børnebogsverdenen – nemlig den fuldt illustrerede bog i A5 format. Letlæste bøger, der på mange måder har overtaget tegneseriernes rolle på bibliotekerne. De letlæste bøger læses i store mænger og når børnene bliver ældre, skiftes de letlæste bøger ud med bøger uden tegninger.

Modlys er et eksperiment, der henvender sig til unge. Teksten er ikke let at læse og indholdet kræver noget af læseren. Tegningerne giver læseren lyst til at kaste sig over tegneserier og graphic novels.

Om forfatteren:

Når det er lyst og varmt genopretter Emil økosystemer med le og machete.

Når Vinteren trænger sig på, går han i hi og laver rare bøger for børn eller ubehagelige bøger for unge.

Om forlaget:

Calibat er et mikroforlag drevet af Emil og en række professionelle freelancere, der står for korrektur, redigering og grafisk arbejde.

 

Vintersjæl 1 - Modlys

Forfatter:                            Emil Blichfeldt

Illustrationer:                     Tom Kristensen

Udstyr:                                50 sider, hardback

Pris:                                      kr 200,-

Udgivelse:                            Fre 13.12.2013

Horror tegneserie/ graphic short story. For 12 år+

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Se Troldspejlets anmeldelse her

 


Spådrømmen 1:

Trolddom & Knurhår

SD III Cover 02

Første bind i serien om elverpigen Elena og hendes søster, Sien, der er på en farlig mission for at redde klanen fra den onde troldmand, Mørkemesteren!

Spådrømmen 1 Trolddom og knurhår kan nu downloades gratis som Ebog eller lånes på E-reolen

 

 

"En vellykket fantasy om ordets og krammeriets magt"
 - Steffen Larsen i Weekendavisen, Faktisk.

"Bogen er velskrevet og letflydende. Der er smæk for skillingen i Spådrømmen!"
 - Henrik Einspor, forfatter.

"Yderst underholdende. Eventyrhungrende drenge og piger vil elske historien."
 - Michael Næsted Nielsen, forfatter.