Udgivelser

Julefandens Hævn

Julefandens haevn

JuleFandens hævn er en julekalenderbog i 24 kapitler. Om den december, hvor det hele pludselig gik ad helvede til. Bogstaveligt talt. Hvor Kia og hendes bror Mikkel fik helt andre ting i pakkekalenderen, end de havde regnet med, hvor dukker og havenisser slet ikke opførte sig, som de burde, og hvor katten Felix måtte erkende, at hans lune kurv under radiatoren slet ikke var så hyggelig og tryg, som den plejede at være. Snart blev familieidylen udskiftet med en rasende jagt på Julefanden, og det gik bestemt ikke stille af sig.

Forfatter:       
Illustrationer:        
Udgivelse:
Patrick Leis
Patrick Leis
Efteråret 2016

Bogen indeholder naturligvis også 12 stk hyggelige kopier--og-mal-kravlenisser, så man rigtig kan komme i julestemning.

Hector og Max Dræberrobotten

draeberrobotten

Det var egentlig planen at blive tegneserietegner. Helt fra de spæde år, hvor blyanten skulle holdes med begge hænder og papiret var de stiplede linjer i lektiehæftet.
    Men sådan skulle det ikke lige gå og i stedet for at lave tegneserier, henslæbte årene sig som dekoratør og reklametegner.
    Lysten til at fortælle historier hang ved og efterhånden fik Patrick Leis udgivet en lang række romaner, hvor Sort Vand og Requiem nok de mest kendte, men der kom også et par grafiske noveller ud...
 Og nu, lykkedes det omsider, at få den første fuldlængde tegneserie ud. En tegneserie der skylder mange tak til Steen & Stoffer.

Hector og Max Dræberrobotten

Forfatter:       
Illustrationer:        
Udstyr:        
Pris:
Udgivelse:
Patrick Leis
Patrick Leis
46 sider, softcover
kr. 200,-
06.06.2015

Bestil dit eksemplar

eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.