Udgivelser

Billy Smiler Rødt

Billy smiler rodt

 

En historie om mobning, pingviner og...ZOMBIER!
af Zenia Johnsen, Illustreret af Tom Kristensen

“Se Gamle Fru Hansen.
Gamle Fru Hansen døde for en uge siden.
Nu er hun en zombie.
Gamle Fru Hansen bider Billy.”

”Du tror, du kender pingvinbøger. Du tror, du ved hvad der sker, når Johnny mobber Billy. Du tager fejl. Zenia Johnsen smiler rødt og uddeler letlæste skridtprygl.”
Merlin Mann, forfatter til Taynikma

“Aldrig før er mobning blevet serveret på en så rå, humoristisk måde. Zenia Johnsen har skrevet en modig og anderledes bog, der burde læses af både børn og voksne.”
Lise Bidstrup - forfatter til Spillets by

“Ralph Steadman og Tim Burton har fået et barn sammen: Tom Kristensen. Hans skrattende tuschstreger og varierede kompositioner spiller godt sammen med teksten I denne dødsfabel fra pingvinland – Det er splat med kant og humor indfanget med Toms vibrerende pennestreg - hans tegninger stråler af syg zombie begejstring … jeg vil ha’ mer!”
Erik Petri - Antboy-tegner

Billy Smiler rødt

Forfatter:                            Zenia Johnsen

Illustrationer:                      Tom Kristenen

Udstyr:                               54 sider, hardback

Pris:                                   kr. 200.-

Udgivelse:                          23.06.2014

Bestil Billy Smiler Rødt hos Calibat


Om forfatteren:
Zenia Johnsen har stået bag utallige projekter, bla. Fortællingen.dk, og har været skribent og litteraturanmelder siden 2004. Hun har tidligere udgivet billedbogen "Hunden, der ikke troede på op" med illustrationer af Kamila Slocinska.

Se mere om Zenia Johnsen

Om illustratoren:

Tom Kristensen arbejder med at fortælle historier med billeder og ord. Mest med billeder. Han har skrevet sin egen tegneserie Deadboy og illustreret flere bøger til børn og voksne. Han er medskaber af den prisvindende grafiske roman Made Flesh, som nu er udgivet på dansk under navnet Fordærvet.

Se mere om Tom Kristensen