Udgivelser

Nelsons Jul

Nelsons Jul omslag

Line Leonhardt og Palle Schmidt

"Kaos i familien
Nelsons familie skal holde jul. Anden er i ovnen og juletræet står pyntet og klart. Alt er faktisk helt perfekt. I hvert fald lige indtil Malthe tænder stearinlysene på juletræet og der går ild i træet, lige før familiefotoet bliver taget. Nelson og far må ud på en mission efter et nyt juletræ, mens mor og Malthe må få styr på hjemmet.  Og midt i det hele kommer mormor og morfar. Nelsons jul ligner en total katastrofe. Men mon ikke det ender godt alligevel? Det plejer det at gøre i Nelsons familie."

Forfatter:

Medforfatter:

Udgivelse:

Line Leonhardt

Palle Schmidt

 2017

Bestil dit eksemplar

eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.

 

Nelson i rom

Nelson i Rom omslag

Line Leonhardt og Palle Schmidt

Kaos i familien

Nelson og hans lillebror Malthe er taget på ferie til Rom med mor og far, mormor og morfar. De voksne vil gerne kigge på ruiner, mens Nelson helst bare vil fange æg med sin nye app. Måske kan han endda finde guldægget!   Nelson tager sagen i egen hånd og det bliver en ferie, de aldrig vil glemme i Nelsons familie.

 

Bibliografi: "Nelson i Rom” (skrevet sammen med Palle Schmidt) er Lines debut på Calibat.

Om Forfatter:

LineLeonhardt

Fotograf: Christiane Helsted Juul

Line Leonhardt (f. 1975) er uddannet fra Forfatterskolen for Børnelitteratur (2012-2014).
Hun debuterede i 2009 med billedbogen “Noas Ark II“ på Politikens Forlag. I samme år blev hun uddannet folkeskolelærer. Line underviser børn og unge i skrivning hver uge hos Forfatterspirernes Skriveklub i Kbh og på Forfatterskolen på Ringsted Bibliotek.
Hun er også med i Huskunstnerordningen og Dansk Kunstnerråds projekt, Kunstner i Klassen / KIK. Privat er hun bosiddende på Frederiksberg med sin mand og deres to piger. Når hun ikke underviser børn og unge i at skrive, holder foredrag eller workshops sidder hun på tegnestuen Pinligt Selskab på Nørrebro.

Se mere: www.lineleonhardt.com

Om medforfatter:

Palle Schmidt. Selvlært illustrator, tegneserieskaber og forfatter, freelance siden 1998. I 2012 gennemført Master Class i manuskriptskrivning fra Den Danske Filmskole.
Kendt for sine anmelderroste grafiske romaner “Blodets Konkubine” og “STILETTO”, der begge er udkommet i USA, samt “Thomas Alsop”, der blev udnævnt til årets bedste mini-serie 2014 af USA Today. Desuden forfatter til en lille håndfuld ungdomsromaner i krimi- og thriller-genren.
Ud over at skrive og tegne, underviser han i tegneserier på comicsforbeginners.com og laver podcast med forfattersamtaler på plotcast.dk.

 

Nelson i Rom

Forfatter:

Medforfatter:

Udgivelse:

Line Leonhardt

Palle Schmidt

 Sommer 2017

Bestil dit eksemplar

eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.