Udgivelser

Hul Igennem

HulIgennem

”Føj! Du stinker af frisør,” griner Asger og rækker ud efter mine smøger. Han ser vildt stenet ud.
”Shit, det blev sent i går.”
”Okay, gutter.” Jeg er alvorlig nu. ”Jeg kom til at sige, at vi har et job på PUB 42.”
”Seriøst?” Sigurd griner. “OS?”

Et væddemål mellem Mads og onkel Alberto sender Mads til frisøren. Her bliver Mads klippet af den hotte frisør, Karina, som han straks bliver vild med. Men Mads er ung usikker og ved ikke rigtigt, hvad han skal gøre for at score hende ...

En historie om at være ung og få hul igennem.

Forfatter:

Udgivelse:

ISBN

Line Leonhardt

 2017

9788793281738

Bestil dit eksemplar

eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.

 

Jagttegn

JagttegnFINALomslag

Line Leonhardt

Kort om “Jagttegn”:
Line Leonhardt har skrevet en ungdomsroman med humor i tråd med Erland Loe, bare for unge. Men det er også en alvorlig fortælling om en Johnny, der er 15 år og statist i alle livets forhold. Både i forhold til vennen Marcus, når han lytter til moderens evige tale om sin sygdom, eller når han agerer figurant for hjemmeværnet i skoven ud fra faderens manuskript. Og selvom Johnny får det fysisk dårligt af at spille død og såret, så fortsætter han. Men da livet presser sig på, og Johnny står med et gevær i Sverige til "Store nordiske terroristtræf", er han fristet til at ændre i faderens manuskript…

Fra bagsiden:
“Dø, dit lede talebansvin!” skreg far og skød efter de to mænd, der kom løbende langs stien imod os. De faldt begge to om, da  skuddene ramte og lå i spasmer, inden de andre nåede hen for at hjælpe dem. Blodet fossede ud. 
“Dø, din lede terrorist!” skreg far og tog ladegreb igen. Hans position var velvalgt oppe i træet. Han havde totalt overblik. Endnu en kriger faldt om, da far ramte ham. Et pletskud.
“Skyd så mange som muligt, Johnny!” råbte far.
Jeg tog ladegreb. Tre indåndinger og en langsom udånding.

Om Forfatter:

LineLeonhardt

Fotograf: Christiane Helsted Juul

Line Leonhardt (f. 1975) er uddannet fra Forfatterskolen for Børnelitteratur (2012-2014).
Hun debuterede i 2009 med billedbogen “Noas Ark II“ på Politikens Forlag. I samme år blev hun uddannet folkeskolelærer. Line underviser børn og unge i skrivning hver uge hos Forfatterspirernes Skriveklub i Kbh og på Forfatterskolen på Ringsted Bibliotek.
Hun er også med i Huskunstnerordningen og Dansk Kunstnerråds projekt, Kunstner i Klassen / KIK. Privat er hun bosiddende på Frederiksberg med sin mand og deres to piger. Når hun ikke underviser børn og unge i at skrive, holder foredrag eller workshops sidder hun på tegnestuen Pinligt Selskab på Nørrebro.

Se mere: www.lineleonhardt.com


Jagttegn

Forfatter:

Udgivelse:

Line Leonhardt

 Sommer 2017

Bestil dit eksemplar

eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.